کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
ترمیم دندانهای جلویی: به دلیل ظاهر زیبا و توانایی تطابق با رنگ دندانها، کامپوزیت مخصوصاً برای ترمیم دندانهای جلویی (دندانهای قابل رویت) مورد استفاده قرار میگیرد.
برای رفع فاصله بین دندانها، یا ترمیم دندانهای شکسته و رفع مشکل یکدست نبودن بلندی دندانها نیز از کامپوزیت استفاده میشود.
کلینیک دندانپزشکی دکتر نصیری: محل همآمیزی جدیدترین فناوری دیجیتال، تخصصهای مختلف دندانپزشکی و هنر
لمینت و کامپوزیت دو روش متداول در زمینه ترمیم و زیبایی دندانها هستند، هرکدام ویژگیها و مزایا خاص خود را دارند. در لمینت دندانها لایههای نازکی از مواد مختلف مانند پرسلن یا رزین را بر روی سطح ظاهری دندان قرار میگیرد، در حالی که کامپوزیت از مواد ترکیبی از رزین و مواد پرکننده تشکیل شده و به صورت مستقیم بر روی دندان قرار میگیرد.
در صورت اصرار بر انجام این درمان، بهتر است در سهماهه دوم بارداری (ماههای چهارم تا ششم) انجام شود، زیرا جنین در این دوره به رشد کافی رسیده و داروهای مسکن برای او ضرری ندارند.
افرادی که به دلیل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان دندانهای شکسته، ترکخورده یا فرسوده دارند و نیاز به ترمیم زیبایی دارند.
دندانقروچه: اگر عادت به دندانقروچه دارید، از محافظ دهان شبانه استفاده کنید تا از فشار زیاد بر کامپوزیتها جلوگیری شود.
نگران مخارج درمان نباشید. میتوانید هزینه را بهصورت اقساطی پرداخت کنید.
برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت به دندان طبیعی شما آسیبی نمیرساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت میشود.
وجود لکه های سفید یا تیره روی دندان که با هیچ روش دیگری برطرف نمی شوند.
یکی از مزایای برجسته کامپوزیت دندان، تنوع رنگهای آن است که امکان تطابق با رنگ طبیعی دندانهای هر بیمار را فراهم میکند.
بله، باندینگ کامپوزیت میتواند فاصله بین دندانهای جلو را ببندد. دندانپزشک با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندان، فاصله را پر کرده و سپس با نور خاصی سخت میکند. این روش سریع، مقرون به صرفه و نتایج فوری دارد.
کامپوزیت دندان کاربردهای زیادی دارد. این ماده به قدری مفید و کاربردی است که حتی از آن برای اتصال براکت به دندانها در ارتودنسی استفاده می شود. از دیگر کاربردهای آن:
استفاده از بیحسی: عدم شرایط کامپوزیت دندان استفاده صحیح از بیحسی موضعی میتواند منجر به درد در حین درمان شود. اگر بیحسی به درستی انجام نشود، بیمار ممکن است در حین کار احساس درد کند.